Астрологи склали фінансовий гороскоп на кінець лютого для деяких знаків Зодіаку.

Про це інформує сайт Главред.Інфо.

Згідно з гороскопом, лише трьом представникам зодіакального кола пощастить поправити своє матеріальне становище в кінці лютого. Пані Удача буде на їхньому боці, пані Фортуна посміхнеться їм.

Телець

Представники цього знака Зодіаку самі по собі є дуже працьовитими людьми. І ця їх працьовитість принесе непоганий дохід в лютому. Можливе підвищення по службі, з відповідним підвищенням заробітної плати. Багато хто зможе отримати додатковий дохід від різних підробітків, інвестицій, або отримує грошову спадщину.

Близнюки

Багато фінансових проблем Близнюків будуть вирішені ближче до кінця лютого. Однак не наполегливою працею буде досягнута поставлена мета. Щасливий збіг обставин і приплив натхнення допоможуть втілити бажане в дійсне. А в той же час Близнюки навчаться економити і раціонально розподіляти свій дохід.

Козоріг

До кінця місяця у Козерогів з'явиться необмежена кількість можливостей, щоб розбагатіти. Головне вчасно розглянути ці варіанти і не упустити той момент, який допоможе вирішити фінансові проблеми. Не виключено, що Козерогами повернуть великий борг або вони отримають спадщину. Вдалий час для подорожей і розробки концепції власного бізнесу.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що канцлер Німеччини публічно пожартував про Володимира Путіна, поки той перебував поруч.

Нагадуємо, що популярний український мобільний оператор знижує вартість тарифних планів.

Також портал Hyser інформував, що у Києві затримали порушника порядку, який з рогатки "обстріляв" Офіс президента.