І дата не менш символічна, ніж всі попередні, які були озвучені. У Міжнародній жіночий день, 8 березня, ось тоді-то Путін знову зважиться зробити фатальний крок.

Про це заявив одеський астролог Влад Росс, інформує сайт газети Факти і коментарі.

Влад Росс стверджує, що Володимир Путін дуже сильно любить жінок. А тому і 8 березня є для нього особливим, практично містичним. У той же час віщун вважає, що, якщо Володимир Путін не нападе на Україну 8 березня, він не нападе на неї ніколи.

Вся справа в знаку Зодіаку, під яким був народжений Путін. За гороскопом глава Кремля Терези, а це означає, що він сам по собі не рішучий.

У той же час Влад Росс стверджує, що в разі вторгнення Росії в Україну 8 березня під ударом опиняться Луганська і Донецька області. Астролог впевнений, що Росія буде "добивати" Донбас. Всі інші міста і регіони, про які раніше йшла мова 16 лютого, не постраждають.

В цілому, Влад Росс впевнений, що Путін не здатний на рішучі і агресивні дії. Його головна зброя - це публічні загрози, гібридні війни і примуси до дипломатичних переговорів.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що астрономи зуміли виявили найстарішу "чорну діру" у Всесвіті.

Нагадуємо, що львівські бабаки Міша і Маруся зробили фатальне пророцтво з приводу настання весни в 2022 році.

Також портал Hyser інформував, що переможниця 15 сезону "Битви екстрасенсів" Юлія Ванг розповіла про фатальну помилку Володимира Путіна, яка здатна повністю і остаточно розвалити Російську Федерацію.

Тим часом, у київському метрополітені на деяких станціях змінюється режим роботи.

Варто відзначити, що у Приватбанку розповіли, як оплатити комунальні рахунки завдяки "ковідній" тисячі гривень, які виплачує держава за проходження повного курсу вакцинації від коронавірусу.