Прийнято вважати, що, якщо в лютому бабак прокинувся від зимової сплячки, вийшов зі свого будинку і злякався власної тіні, через що втік і сховався, значить весна буде пізньою, а зима продовжити морозити і засипати землю снігом.

Однак цього року львівські "синоптики" Міша і Маруся зробили несподіваний прогноз. Детальніше про це повідомляє УНІАН, посилаючись на сюжет ТСН.

За інформацією видання, бабаки Міша і Маруся щорічно на Стрітення роблять свій прогноз про тимчасові рамках настання весни. Їх "прогноз" збігається з "прогнозом" харківського бабака Тимки, який раніше теж передбачав швидке настання весни.

Зоологи стверджують, що цього разу бабаки заснули дуже швидко, і спали не міцно, кілька разів прокидаючись за зиму. За прогнозами експертів, у зв'язку з "прогнозом" Міші і Марусі, потрібно почати відраховувати 4 тижні – саме тоді в Україні зафіксується плюсова температура.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що переможниця 15 сезону "Битви екстрасенсів" Юлія Ванг напророкувала росіянам масштабні зміни в 2022 році.

Нагадуємо, що українська влада розповіла, хто може оформити спеціальну соціальну допомогу, і які документи необхідно надати до Пенсійного фонду.

Також портал Hyser інформував, що у "Приватбанку" видали інструкцію, яка допоможе оплатити комунальні послуги за допомогою "ковідної" тисячі гривень за повний курс вакцинації від коронавірусу.

Тим часом, українцям розповіли, як достроково вийти на пенсію, що для цього необхідно зробити і які документи потрібно надати.

Варто відзначити, що експерти розповіли, що в Україні гряде масштабне підвищення вартості домашнього і мобільного інтернету.

Експерти виявили в Тихому океані несподіване явище, яке не обіцяє нічого хорошого людству.