Ще під час вагітності мама майбутньої переможниці популярного шоу" Битва екстрасенсів", провидиці Джулії Ванг зрозуміла, що виношує незвичайну дитину. Ще б пак, замість дев'яти місяців вагітність тривала все одинадцять і супроводжувалася дивними подіями. І хоч зараз вона закликає росіян не покладатися на екстрасенсорику, а рости духовно, але про важливі зміни, що настають і торкнутися мільйонів людей, промовчати не змогла.

Відома ясновидиця і чаклунка Джулія Ванг (вона ж Томас Віндзор після зміни статі), популярна завдяки 15-му сезону телевізійного шоу "Битва екстрасенсів" передбачила долю Росії в 2022 році. Про це пишуть РосСМИ.

Так, передбачення Джулії Ванг на 2022 рік для Росії не настільки оптимістично як У інших чаклунів, таких як А. Литвин, Ф. Хадуева, Х. Алекперов або Ст. Ліон. Ясновидиця говорить про абсолютну стагнацію економіки і ворожнечу між центральною і регіональною владою.

Джулія Ванг сказала, що вона дуже сподівається на розсудливість політиків і те, що діючі конфронтації між Америкою, Європою та Україною будуть зняті, адже інакше Росія зіткнеться з деякими подіями незворотного характеру в 2022 році.

За словами провісниці, якщо Путін в поточному році все ж почне Третю світову війну, то і країну, і її керівника чекатиме "неминуча загибель".

Ще б пак, потойбічні сили їй підказали, що Сибір і Кавказ можуть захлеснути хвилювання сепаратистів, тому Путіну краще зосередити свою увагу на цих регіонах, а не на Україні. ДО РЕЧІ, хвилювання в Кавказькому регіоні Джулія прогнозує, як непокора новій владі, але в інших пророцтвах немає жодного слова про зміну лідера або державного устрою.

Правда, передбачення Ванг таки містить такий термін, як "Братська війна". Однак, за словами провидиці, у разі відкритого протистояння Росію може очікувати "загибель". Плюс до всього Російську державу очікують деякі події, які будуть носити незворотний характер.

Нагадаємо, що у зв'язку з можливим вторгненням Росії в Україну наші польські колеги вже готові прийняти масовий потік українських біженців.

Також наш портал повідомляв, що експерт розповів про вторгнення Путіна і можливі наслідки.

Нагадуємо, що глава Кремля Володимир Путін вже запропонував екс-президенту України Петру Порошенку притулок у Москві на час війни.