Будь-яка зміна в графіку роботи, ремонтних ситуацій або інших моментів, коли використовувати метро є неможливим або скрутним, впливає на повсякденне розмірене життя сотень тисяч людей.

Такий момент настав і зараз. Київський метрополітен з 16 лютого вводить автоматизований режим роботи на шести станціях. Каси будуть закриті в період до 8:00 ранку і після 20:00. Про це інформує сайт UBR, посилаючись на заяву прес-центру Київської міської державної адміністрації.

Згідно з інформацією джерела, до списку потрапили наступні станції київської підземки:

Повідомляється, щоб скористатися послугою проїзду в метро, купити QR-квиток або поповнити транспортну карту можна буде тільки за допомогою встановлених на станціях терміналів або через додаток "Київ цифровий". Влада нагадує, що залишається можливість оплати проїзду за допомогою банківської карти.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що українська влада повідомила, хто і коли зможе вийти на дострокову пенсію, і які документи для цього необхідні.

Нагадуємо, що українських пенсіонерів попередили про масові затримки у виплатах пенсійних виплат.

Також портал Hyser інформував, що українцям розповіли про величезний стрибок цін на нерухомість, і розповіли, як оформити знижку на покупку власного житла.

Тим часом, синоптики спрогнозували в Україні виникнення різних погодних аномалій.

Експерти розповіли про базові речі, які потрібно скласти заздалегідь у валізку на випадок вторгнення Росії в Україну.

Варто відзначити, що експерти пояснили, як розрахувати розмір власної пенсії.