Яскраве сонце, плюсова температура і рідкісний спів птахів дозволили українцям зустріти День закоханих у піднесеному настрої. Однак варто не забувати, що зима - господиня лютого. А тому погода повинна була зіпсується, і до цього необхідно було бути готовим.

За повідомленням сайту УНІАН, в Україну йдуть дощі та мокрий сніг. Синоптики стверджують, що денна температура залишиться «плюсовою», а ось вночі варто очікувати невеликих морозів, та ранкової ожеледиці.

Найбільше опадів очікуються в західних регіонах, а також на південному сході країни. Жителям Харківської та Полтавської областей необхідно також підготуватися до дощів і мокрого снігу. По всій території України буде похмуро, а місцями прогнозується значний туман.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що українцям розповіли, кому замість пенсійних виплат платитимуть соцдопомогу, і які документи для оформлення виплат необхідно надати до Пенсійного фонду України.

Нагадуємо, що українська влада розповіла, хто може отримати тисячу гривень за вакцинацію готівкою, і що для цього необхідно зробити.

Також портал Hyser інформував, що експерти поділилися секретами, які допоможуть вдома виростити шикарну орхідею.

Тим часом, українцям назвали дати весняних шкільних канікул.