Клієнти "ПриватБанку", яким виповнилося 60 років, починаючи з 14 лютого можуть оплачувати комуналку коштами державної допомоги в абсолютно будь-якому відділенні фінустанови.

При оплаті комунальних послуг система самостійно визначатиме вік, пише "Сьогодні". З цієї причини додатково підтверджувати документами не потрібно.

В пресслужбі Приватбанку повідомили, що оплату комуналку можна зробити, починаючи з 16 лютого. Для цього необхідно, щоб додаток "Приват24" було оновлено до останньої версії. Далі необхідно створити платіж за комуналку і вибрати карту "єПідтримка" для оплати.

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров каже, що тепер 1000 гривень можна витратити за 9 місяців замість 4.

Гривня. Фото: скріншот YouTubе
Гривня. Фото: скріншот YouTubе

Нагадаємо, що "ковідну тисячу", отриману за повний курс вакцинації, українці можуть витратити на ліки, починаючи з 24 січня. Для цього вони повинні бути зареєстровані в програмі "єПідтримка".

Дана можливість існує для тих, кому виповнилося 60. Для покупки лікарських засобів необхідно скористатися віртуальною карткою або пластиковою карткою "єПідтримка".

У разі, якщо у вашому смартфоні є функція NFC, ви можете з його допомогою розплатитися в аптеці. Також можна оплатити покупку за допомогою пластикової карти, які видають Monobank і "Альфа-Банк". Банківська система сама визначить ваш вік і пропустить платіж.

У разі відсутності і того, і іншого, українці можуть розплатитися за ліки на сайті потрібної вам аптеки.

Раніше Hyser писав про те, що "ковідну тисячу" можна буде отримати готівкою.

Також Hyser повідомляв, що термін дії "ковідної тисячі" раптово змінився.

Нагадаємо, що українців готують до "ковідного" буму.