У понеділок, 14 лютого на сайті Національної поліція Києва з'явилася інформація про чоловіка, який намагався напасти на Офіс президента. Для реалізації задуманого, він озброївся оригінальним видом зброї-рогаткою.

У підсумку, 32-річний стрілець був затриманий співробітниками поліції спільно зі співробітниками Управління державної охорони. Киянин стріляв з рогатки металевими кульками по вікнах офісу президента, і йому вдалося пошкодити шибки кількох вікон в адмінбудівлі.

Правопорушник був доставлений в районне управління поліції для з'ясування причин і мотивів вчинку. На місці події органи правопорядку провели необхідні першочергові слідчі дії. Подія була зареєстрована в Печерському управлінні поліції. Після перевірки діям киянина буде надана правова кваліфікація.

До слова, нещодавно на інтернет-просторах обговорювали оригінальне архітектурне рішення, яким "насолоджуються" мешканці одного з будинків у Солом'янському районі Києва. У мережі говорять про те, що величезну решітку на під'їзд встановили власники продуктового магазину, розташованого на першому поверсі. Таким способом, вони нібито вирішили убезпечити маркет від грабіжників. А в мережі жартують на тему подібності цієї "охоронної" споруди і тюремної камери.

Раніше "Hyser" писав про те, що житель Запорізької області заліз в чужий будинок і заснув.

Також наш портал розповів про те, що у Києві продають оригінальний будинок в стилі "Відьмака".

Нагадуємо, що у Харкові люди розібрали курятину, яка висипалася з вантажівки.