У минулі часи всі конфлікти в світі вирішувалися, як правило, військово-силовим методом. Однак, у кожної людини є природне прагнення до миру, саме тому з деяких пір держави і нації намагалися уникати збройних нападів і вирішувати з'явилися питання мирним шляхом. І правда, зараз дипломатію вважають найважливішим інструментом культури миру і толерантності.

Так, 11 лютого з офіційним візитом до Москви для переговорів з Міністром оборони Росії Сергієм Шойгу прибув глава Міноборони Великобританії Бен Уоллес. Обговорювали в тому числі і Україну, а саме те, що західні країни можуть зробити внесок у зниження напруженості в Європі, припинивши постачання зброї на Україну.

Ось тільки, увагу англійців привернула не тема розмови, а картина на спільному фото Шойгу і Уоллеса, де також були присутні начальники штабів двох країн Валерій Герасимов і Тоні Радакін. Фото було розміщено в Twitter оборонного відомства Сполученого Королівства.

Так, дипломати зробили знімок на тлі полотна, де зображені полководці періоду Другої світової війни-фельдмаршал Бернард Монтгомері, генерал Дуайт Ейзенхауер і маршали Георгій Жуков і Жан де Тассіньї.

Британські користувачі Мережі захопилися картиною.

"Ось саме. Монті (фельдмаршал Монтгомері. - Ред.), Айк (генерал Ейзенхауер. - Ред. — та інші. Союзник...", "Я прикутий до картини за ними", " Монті, Айк та інші. Союзник...",- написали вони.

Нагадаємо, що у зв'язку з можливим вторгненням Росії в Україну наші польські колеги вже готові прийняти масовий потік українських біженців.

Також наш портал повідомляв, що експерт розповів про вторгнення Путіна і можливі наслідки.

Нагадуємо, що глава Кремля Володимир Путін вже запропонував екс-президенту України Петру Порошенку притулок у Москві на час війни.