Останні кілька днів в Україні практично весняні. Повітря насичене запахами трави, сонце світить досить яскраво, а місцями співають птахи. І поточні вихідні, 12 і 13 лютого, не будуть відрізнятися від попередніх днів, що ще більше дозволять розслабитися українцям.

Апостроф інформує детальніше про те, якою буде погода у суботу, 12 лютого, і в неділю, 13 лютого, посилаючись на Telegram-канал народного синоптика Наталки Діденко.

За інформацією Діденка, сонячну, але прохолодну погоду в Україні спровокує антициклон. 12 лютого скрізь буде сухо, тільки в східних регіонах можливий мокрий сніг. У ніч з п'ятниці на суботу по Україні пройдуть атмосферні дощі, які спровокують значні опади по всій території України. Проте вже вранці, атмосферний фронт переміститься на Схід.

У ніч з суботи на неділю слід чекати значного зниження температури. Синоптик стверджує, що стовпчики термометрів покажуть -2...-9 градусів.

У неділю, 13 лютого, стане трохи тепліше. Максимальна температура в Україні становитиме +2...+5 градусів. Однак в східних і північно-східних областях буде трохи холодніше. Там температура повітря опуститься до -2...+2 градусів.

В цілому, в ці вихідні погода буде непередбачувана. Незалежно від того, що світитиме яскраво сонце, на вулиці буде холодно, а в неділю очікується потужні пориви вітру. Діденко рекомендує всім "мисливцям" за пролісками в неділю випробувати долю. І в той же час, синоптик зазначила, що з наступного тижня очікується чергова хвиля потепління.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що українські депутати пообіцяли в 10 разів підвищити штрафи автомобілістам.

Нагадуємо, що на планету обрушилася потужна геомагнітна буря.

Також портал Hyser інформував, що астрологи розповіли, представники яких знаків Зодіаку будуть відмінними чоловіками і батьками для дітей.