Коли люди йдуть в інший світ в самому розквіті сил, то якось особливо боляче.

Так, стало відомо, що після тривалої хвороби померла російська актриса театру і кіно Євгенія Брік. Жінці було всього 40 років. Її справжнє прізвище Хирівська. Про те, що артистки не стало, повідомила у своєму Facebook журналістка Катерина Гордєєва.

"Женя не хотіла, щоб хтось знав, що вона хворіє. Думаю, їй було б неприємно, якби стали обговорювати подробиці. У Жені залишилася дочка Зоя, яку вона нескінченно любила, чоловік Валерій Тодоровський, мама і сестра", — написала Гордєєва.

Журналістка додала, що БРІК була однією з найбільш "красивих, веселих і віруючих в життя".

При цьому представник чоловіка вже повідомила журналістам, що Брік проходила лікування в США: "Сім'я підтвердила. Лікувалася в Лос-Анджелесі. Валера весь час був з нею. Не коронавірус".

Відомо, що Євгенія Брік (Хіровська) родом з Москви, де вона народилася в 1981 році. Прізвище БРІК актриса взяла на честь своєї прабабусі по батькові Софії БРІК в якості сценічного псевдоніма.

У 2004 році майбутня знаменитість закінчила Російську академію театральних мистецтв (ГІТІС), майстерню Олександра Збруєва. Споконвічно працювала ведучою нічної передачі на радіо "Маяк".

Артистка здобула популярність завдяки ролям у кінострічках "Відлига", "Стиляги", "Географ глобус пропив". Крім того, Євгенія Брік знімалася в кінострічках "Одеса", "Ялинки 1914", "Темний світ: Рівновага", серіалах "Оптимісти", "Садове кільце", "Романови", "Адаптація" та іншим.

В цілому на її рахунку було 46 ролей, також актриса повинна була з'явитися в новому серіалі "діти".

У Брік залишилася 12-річна дочка Зоя і чоловік Валерій Тодоровський.

Раніше "Hyser" писав про те, що дочка Хіта Леджера пішла по стопах знаменитого батька.

Також наш портал повідомляв, що донька Анастасії Заворотнюк прокоментувала останні чутки про стан її матері.

Нагадуємо, що не стало зірки " маршу турецького "і серіалу"Ранеток".