У соціальній мережі повідомили трагічну новину про те, що помер відомий український режисер Геннадій Тарасуль. На превеликий жаль, люблячий батько пішов з життя на 88-му році життя, чим засмутив багатьох українців.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Главком»

З'явилася інформація про те, що в Одесі помер кінематографіст Геннадій Тарасуль. Цю трагічну новину розмістив його син на своїй сторінці в Facebook.

"Тільки що пішов мій тато. Вічна світла йому пам'ять", - повідомив сумну новину Син Геннадія Тарасуля Алік.

Український режисер помер 8 лютого на 88 - му році життя.

"Для кінематографістів він став людиною-легендою ще задовго до появи однойменної вищої іменної нагороди – «Легенда Одеської кіностудії», - повідомили в Одеському відділенні Національної спілки кінематографістів України.

Українська аудиторія, яка дізналася про велику втрату, не змогла стримати своїх емоцій. Люди висловили свої співчуття у вигляді коментарів у соціальній мережі.

Геннадий Тарасуль
Геннадий Тарасуль

"Алік, найглибші співчуття...", "Аленька, співчуваю, співпереживаю, співчуваю.... Розумію кожну твою думку і переживання.... Наші тата пішли в один день ... давай будемо вірити , що їм вже краще, ніж нам . А ми їх дуже любимо...", "Алік, мої щирі співчуття. Світла пам'ять Геннадію Львовичу", " зрозумійте мої співчуття !!", "Світла пам'ять, світлій людині!!! Дуже, дуже шкода щире співчуття...", " співчуваю!", "Мої співчуття, Вам...", - пишуть коментарі засмучені користувачі соціальної мережі.

Коментарі
Коментарі

Коментарі
Коментарі

Геннадій Тарасуль народився 20 січня 1935 року. Після того, як він відучився в Одеському політехнічному інституті вона написав сценарії до багатьох українських кінострічок, а також зіграв ряд епізодів в картинах Муратової.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що загинув Едуард Акопов.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям повідомили, що загинув відомий актор Володаря кілець.