Українські синоптики заявили, що на поточному тижні очікуються опади у вигляді мокрого сніг і дощу, а також посилення вітру до 35 м/с.

Про це повідомляє "Телеграф".

Згідно із прогнозом, з 7 по 13 лютого стовпчики термометрів будуть показувати плюсову температуру в багатьох регіонах нашої країни.

За словами метеорологів, в більшості регіонів нашої країни очікуються опади у вигляді мокрого снігу і дощу. Відносно сухо буде прогнозується тільки в південних регіонах країни. Тут стовпчики термометрів місцями показуватимуть до + 10 градусів.

У Києві в будні дні опадів не прогнозується. Тільки в п'ятницю, 11 лютого, очікується опади у вигляді дощ. Стовпчики термометрів протягом тижня коливатимуться від -5 градусів вночі і до + 6 градусів у денний час.

Синоптики заявили, що в Одесі Цього тижня температура повітря прогріється до +10 градусів. Однак прогнозується шквальний вітер, пориви якого можуть досягати до 35 м / с. у регіоні буде без опадів. Очікується невелика хмарність.

У західних регіонах погода буде відрізнятися від інших регіонів. У вівторок, 8 лютого, прогнозуються опади у вигляді снігопаду. У п'ятницю, 11 лютого, очікуються проливні дожі. Стовпчики термометрів буде показувати від -4 до +7 градусів.

Сьогодні, 7 лютого, у низці регіонів України оголошено штормове попередження. Згідно із прогнозами синоптиків, у західних регіонах країни очікується сильний вітер, а також опади у вигляді сильних снігопадів. Посилення вітру прогнозується і в Києві.

Деякі метеорологи попереджають, що зима поки ще не збирається йти і поступатися дорогою весні, тому ще очікуються морози, снігопади і різкі перепади температури повітря. За словами синоптиків, в зимовий період українців очікують погодні "гойдалки"

Раніше "Hyser" повідомляв, що українські синоптики розповіли про погоду в Україні на найближчому тижні.

Наш портал писав, що синоптики зробили прогноз на літо: українців чекає погодний апокаліпсис.

Також синоптики назвали дати аномального зимового потепління.

Нагадаємо, що синоптики розповіли, яким буде літо 2022 року.