У соціальній мережі розмістили унікальні кадри, де можна побачити дивовижне видовище, яке спостерігали зовсім недавно на території Україна. Стало відомо, що в Карпатах українські рятувальники зняли справжні «снігові фонтани».

Відповідну публікацію розмістили на сторінці «Головне управління ДСНС України у Закарпатській області» в Facebook.

Потрібно повідомити про те, що на території Карпат, 6 лютого, було помічено незвичайне видовище, яке прозвали «сніговими фонтами». Здивовані рятувальники не змогли втримаються і вирішили зняти це видовище на камеру телефону, щоб жителі України змогли це побачити.

Самі українські рятувальники повідомили, що це дивовижне явище – дуже красиве і зачаровує. Однак, вони акцентували свою увагу на тому, що не дивлячись на всю свою красу, «снігові фонтани» - дуже небезпечні. Вони з'являються через сильний вітер біля снігових карнизів. Це говорить, що в такий час перебування людини в горах ставати особливо небезпечним.

"А ви коли-небудь бачили снігові фонтани? Явище красиве, але вкрай небезпечне, адже вони утворюються сильним вітром біля снігових карнизів. Шановні туристи, зараз в горах дуже ризиковано вночі погодні умови ще більше погіршаться. За прогнозами синоптиків вночі та першій половині дня 7 лютого значний сніг та мокрий сніг, місцями посилення вітру до 17-22 м/с, хуртовини", - підписано пост у соціальній мережі.

Пост у Facebook
Пост у Facebook

Українська аудиторія, яка звернула свою увагу на дану публікацію, не пройшла повз. Люди не стали мовчати і почали писати свої відгуки в коментарях під цим зачаровує відеофайлом.

"Сніговий фонтан"
"Сніговий фонтан"

"Так, ми на Боржаві якось давно в січні потрапили в шторм з такими фонтанами і туманом, які налетіли на нас! Ледь вибралися)", " Краса! На такому вітрі і можна полежати!", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі
Коментарі

Нагадаємо, що жителів України попередили про те, що їх чекає шторм.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям повідомили погода на найближчий час.

Також портал "Hyser" писав, що синоптики заявили про те, що лютий буде аномально теплим.