У мережі розмістили дуже важливу інформацію, в якій йдеться про можливу відставку Володимира Путіна. Так, російські офіцери вважають, що президент РФ може принести дуже багато жертв, руйнувань, страждань і знищення звичного способу життя через те, що нападе на Україну.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Апостроф»

У зверненні загальноросійських офіцерських зборів (ООС) до президента і громадян РФ говориться про те, що Володимир Путін повинен піти у відставку через те, що він може принести справжню розруху.

Автор даного звернення - голова Загальноросійського офіцерського зібрання генерал-полковник Леонід Івашов вважає, що ситуація, яка нагнітається навколо України, завдає корисливий характер для внутрішніх сил в Росії.

Генерал Івашов думає, що Україна повинна залишатися доброзичливим сусідом для РФ. Однак влада Росії не дотримується такої манери, а її модель розвитку і механізм міжнародного співробітництва відштовхують практично всіх сусідів.

Крім цього, генерал-полковник акцентував свою увагу на тому, що окупація Криму Росією не підтримується рештою світової спільноти, що говорить про те, що РФ намагається домогтися поваги і визнання шляхом ультиматумів і погроз.

Леонід Івашов заявив, що застосування військової сили проти України може поставить під питання існування самої Росії як держави і назавжди зробить українців і росіян смертельними ворогами, що привіт до величезних втрат молодих людей.

Також самі російські офіцери розуміють, що керівництво РФ не здатне вивести країну з системної кризи. А це означає те, що народ може повстати і вимагати зміни влади в Росії.

Нагадаємо, що у мережі повідомили, що Росія хоче налякати НАТО.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям розповіли, як вступити на територіальну оборону.

Також портал "Hyser" писав, що у мережі назвали дату можливого вторгнення Росії в Україну.