У мережі розмістили дивовижну і несподівану інформацію, в якій йдеться про те, що на території України можна якісно виконувати роботу, працюючи навіть чотири дні на тиждень. Так, на даний момент йдеться про чотириденний робочий тиждень.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «from.ua»

Є думка, що чотириденний робочий тиждень може давати співробітникам менше навантаження, завдяки чому вони будуть продуктивніше і якісніше робити свою роботу. Цей варіант не дає співробітникам "горіти на роботі", що говорить про те, що вони можуть максимально правильно розподіляти свій час і планування робочих дій. Тобто говориться про те, що працівники можуть розподілити свій час так, що вони будуть максимально справляючись з поставленими завданнями.

Работа. Скриншот с видео на Youtube
Работа. Скриншот с видео на Youtube
Работа. Скриншот с видео на Youtube

Потрібно акцентувати свою увагу, що є деякі компанії, які вже почали практикувати таку схему робочого тижня. Зараз йдеться про чотириденку. Українська ІТ-компанія mcpk, що розробляє програмне забезпечення, вже почала впроваджувати чотириденний робочий тиждень для своїх співробітників. Однак є єдина і не дуже скрутна умова - розробники однієї команди не можуть брати додатковий вихідний в один день, так як вони чергуються.

Крім цього, на їхньому сайті навіть вказані заробітні плати для українських співробітників: PM, HR, DevOps, Data Scientists та інших ІТ-фахівців.

Посади
Посади

Дуже важливо помітити, що є цікава статистика, яка говорить про те, що більше 71% українських роботодавців готові розглянути перехід на чотириденний робочий тиждень. Заради експерименту українські роботодавці погодилися піти на такий сайт. Дана статистика була взята з популярного порталу «Jooble».

Нагадаємо, що жителям України повідомили, скільки вони платитимуть за комуналку з квітня.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі повідомили, що українці можуть отримати по 100 тисяч гривень від держави.

Також портал "Hyser" писав, що у мережі показали дружину Тищенка в пальто за 42 тисячі гривень.