З'явилася інформація щодо ще одного чинника, який може зіграти не на користь РФ у разі її вторгнення на територію України.

Справа в тому, що активне поширення COVID-19 в Росії і Україні може перешкодити Кремлю здійснити свої військові плани по відношенню до сусідньої країни. Але є й інші фактори, що можуть враховуватися. Про це пише "Апостроф".

біля українського кордону відбувається містика, фото: Слово і Діло

На думку експертів, психологічний стан президента РФ Володимира Путіна або силова реакція Заходу можуть стати вирішальними моментами в питанні повномасштабного вторгнення військових сил Росії в Україну. Також свій вплив на цю ситуацію може надати нова хвиля коронавірусу в Україні та Росії.

Адже згідно з останніми даними, в лавах Збройних Сил заразилися 19 близько 2400 бійців з 150 тисяч. Такими ж темпами, найімовірніше, захворювання поширюється і серед російських солдатів, які зосереджені на кордоні з українськими територіями і беруть участь у військових навчаннях в Білорусі.


Рекордні показники захворюваності, які фіксуються майже щодня, свідчить про те, що велика кількість військовослужбовців буде просто не в змозі воювати.

Однак як би там не було в Міноборони України і так вважають, що військової загрози з боку Росії зараз не надходить, а перекидання військ РФ в прикордонні райони є спробою чинити психологічний тиск на населення.

Раніше "Hyser" писав про те, що на Донбасі українські військові знайшли великий схрон зброї.

Також наш портал повідомляв, що нові схеми "вторгнення" в Україну змусили росіян жахнутися, адже військових сил все-таки більше у нас.

Нагадуємо, що стало відомо, що Росія висунула Україні ультиматум.