Через можливе вторгнення Росії в Україну, економіка РФ теж знаходиться на межі. Інвестори прораховують різні ризики, які пов'язані з потенційною загрозою війни, через що перестають вливати кошти в економіку держави, яка планує розв'язати масштабні військові дії.

І ось уже перші "дзвіночки" фіксують на найбільшій біржовому російському холдингу МосБіржа. Про це інформує УНІАН.

За даними джерела, з 3 лютого експерти почали фіксувати падіння акцій у великих російських компаній. Наприклад, акції "Газпрому" впали на 1,5%. Також впали акції не менш відомих компаній "Сбер", ВТБ АТ," Лукойл","Алроса АТ".

Падіння індексу обумовлено загостренням відносин між Росією і Україною, а також між Росією і передовими державами, які в разі військового вторгнення готові підтримати Україну і ввести серйозні санкції проти агресора.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що українцям розповіли, яким категоріям пенсіонерів перерахують пенсійні виплати з березня 2022 року.

Нагадуємо, що експерти поділилися інформацією, що українцям можуть істотно підвищити тарифи на електрику, в тому числі зросте ціна на абонентську плату.

Також портал Hyser інформував, що названо категорії громадян, яким буде дозволено витратити гроші за вакцинацію на купівлю лікарських препаратів.

Тим часом, в Україні почалися масові бійки за дешеві продукти харчування у великих мережевих супермаркетах.

Варто відзначити, що українцям розповіли, як довести наявність трудового стажу, якщо немає трудової книжки та інших документів.