Біля села Великодолинське (Одеська область) в ніч з середи на четвер, з 2 на 3 лютого, сталася ДТП, в результаті якої автомобіля Opel зіткнувся з вантажний потяг.

Про це повідомляється у заяві прес-служби ГУ Національної поліції.

Згідно із даними поліції, аварія сталася сьогодні, 3 лютого, близько першої години ночі. Попередньо вдалося встановити, що 24-річний водій Opel, перевищивши швидкісний режим, зніс шлагбаум і зіткнувся з вантажним поїздом, який в цей момент рухався через залізничний переїзд. В результаті зіткнення машина отримала великі пошкодження.

На місце події прибули правоохоронці та медики швидкої допомоги. На жаль, від отриманих травм молодий чоловік загинув на місці події. Медики тільки констатували його смерть.

На місці працюють правоохоронці, щоб з'ясувати всі причини та обставини, які передували цій трагічній ДТП. Також було порушено кримінальне провадження за ст.286 КК України (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило загибель).

Правоохоронці вивчають записи камер зовнішнього відеоспостереження, а також розшукують можливих свідків трагічної події.

В Україні за порушення правил проїзду залізничних переїздів передбачені дуже суворі покарання.

Для власної безпеки, водіям транспортних засобів необхідно дотримуватися правил дорожнього руху і не намагатися проскочити, якщо є сигнал про потяг, що наближається.

Стало відомо, що в Україні мають намір ввести обов'язкову перевірку на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння, і перебування під впливом лікарських препаратів для учасників аварій і дорожніх пригод.

Крім цього, синоптики попереджають про погіршення погодних умов на більшій частині нашої країни, тому водіям транспортних засобів потрібно бути більш уважними на дорогах, дотримуватися ПДР і не здійснювати різких маневрів.

Раніше "Hyser" повідомляв, що у Київській області сталася серйозна аварія на залізничному переїзді за участю товарного поїзда і пасажирської маршрутки "Богдан".

Наш портал писав, що у Дніпрі авто на швидкості протаранило фуру: є загиблі та постраждалі.

Нагадаємо, що українських водіїв попередили про перевірки на дорогах.