У ніч з вівторка на середу, з 1 на 2 лютого, в Дніпрі сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Є загиблі і постраждалі.

Про це йдеться у заяві прес-центру Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області, повідомляє "Апостроф".

Згідно із інформацією управління, смертельна дорожня пригода сталася о 00:52 в Індустріальному районі (лівобережна частина Дніпра). Аварія трапилася на перехресті вулиці Сухомлинського та проспекту Слобожанського.

Легковий автомобіль "Cherry Tiggo" на повній швидкості врізався у вантажівку "Renault Magnum", яка знаходилася поруч з автозаправкою. Удар був такої сили, що легковий автомобіль просто затиснуло під причепом вантажівки.

На місце події оперативно прибули розрахунки ДСНС, медичні бригади. Рятувальникам довелося використовувати буксирувальний трос, щоб витягнути автомобіль і деблокувати тіла загиблих. Також були відключені акумуляторні батареї транспортних засобів для запобігання загоряння автомобілів.

Водій і пасажир, що знаходилися в легковому автомобілі, загинули на місці. Ще один пасажир, який перебував у понівеченій машині був госпіталізований до лікарні №16. Даних про його стан поки немає.

В результаті події загинули дві людини:

  • Водій, 1984 року;
  • Пасажир (дані встановлюються)
  • Потерпілий-пасажир, 1984 року (госпіталізований).

Кадри наслідків цієї смертельної аварії були опубліковані на YouTube- каналі " Інформатор.Exclusive".

На місці події працюють правоохоронці, які з'ясовують всі причини та обставини цього смертельного інциденту.

Стало відомо, що в Україні мають намір ввести обов'язкову перевірку на стан алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння, і перебування під впливом лікарських препаратів для учасників аварій і дорожніх пригод.

Раніше "Hyser" повідомляв, що під Львовом перекинулася маршрутка з людьми: майже два десятки госпіталізованих.

Наш портал писав про жахлива ДТП з пасажирським автобусом під Луцьком.

Нагадаємо, що українських водіїв попередили про перевірки на дорогах.