І якщо у нас була чудова можливість підготуватися до погодних гойдалок в січні, то в лютому, на думку іменитих синоптиків, буде практично завжди холодно і сніжно.

Детальніше про це інформує РБК-Україна, посилаючись на Укргідрометцентру.

За повідомленням джерела, в середу, 2 лютого, в Україні на погоду вплинуть два циклони – перший розміститься над територією Білорусі, а другий – буде буяти над Чорним морем. "Протистояння" циклонів спричинить масштабні снігопади в більшість регіонів України.

У західній частині прогнозується невеликий мокрий сніг, а в південних і східних регіонах сніг з дощем очікується вдень. У той же час, в Карпатах і в східних областях опади будуть помірні, а на Півночі і в Центрі України ні снігу, ні дощу бути не повинно.

Крім цього, синоптики попереджають про сильний вітер, який в західних регіонах досягне 20 м/с, а в іншій частині країни - до 10 м/с. Синоптики стверджують, що на дорогах буде ожеледиця, яка може ускладнити пересування автомобільним транспортом.

Середня денна температура по країні буде в межах -3...+2 градусів, а вночі очікується зниження до -4...-9 градусів. У той же час, в східних, південних і Дніпропетровській областях прогнозується +1...+5 градусів вдень, і 0...-5 градусів вночі. Найбільший мороз очікується в Карпатах – нічна температура буде на рівні -12 градусів, вдень трохи тепліше - до -5...-9 градусів.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що біля Чорнобиля виявили потужний зенітно-ракетний комплекс.

Нагадуємо, що названо дати, коли українці зможуть відпочивати в лютому.

Також портал Hyser повідомляв, що народний синоптик обрадував українців раптовим лютневим потеплінням.