У мережі повідомили, що під Києвом, в Ірпені, за "ковидну тисячу" можна купити пиво, сигарети або продукти. В Ірпені на одному з кіосків з'явилося оголошення-приймаємо оплату "єПідтримкою".

Відповідну інформацію розмістили на офіційному YouTube-каналі «ТСН».

Потрібно повідомити про те, що один продавець, який працює в кафе під Києвом, почав продавати продукти за «ковидну тисячу». Чоловік відмовився що-небудь пояснювати журналістам, але, зізнався, що люди купують на ці гроші сигарети, пиво, соки, крупи та інші продукти.

"Купити пиво, цигарки, крупи і хліб за "ковидну" тисячу в "наливайці". Це реальність для жителів Ірпеня в Київській області. Там в одному з кіосків з'явилося оголошення-приймаємо оплату "Е-підтримкою". Наша кореспондентка побачила, як це працює, і дізналася, як бізнесменові вдалося обійти систему. Що з цього вийшло-дивіться. ТСН в YouTube-Це канал з найактуальнішими новинами України та світу. "Право на владу" - щочетверга з 21:45. ТСН.Тиждень-щонеділі з 19: 30. З Понеділка по суботу-новини з випусків ТСН. #новини #тсн Випуск ТСН.19: 30 за 31 січня 2022 року", - підписаний відеоролик на офіційному YouTube-каналі "ТСН".

Важливо відзначити, що українці одноголосно погодилися з тим, що підприємець вчинив правильно, так як люди, яким не вистачає коштів на їжу, можуть купити собі крупи або хліб.

"Так це нормально!потрібно витрачати її по нужді, а не за списком!", "Дайте людині самостійно розпоряджатися своєю тисячею нещасною. Подачка від влади, яку ви навіть спокійно витратити не даєте людині на свої потреби. Звідки вам знати, може у людини немає їжі, а ви хочете, щоб він книги читав, чи не знущання????? Дайте йому свободу хоч тут!!! Бюрократи прокляті!", "Яка різниця що купляють... ви не допомогли людям, а в погоні за сюжетом закрили таку чудову можливість людям купи продукти... нехай і пиво 9 купити, а 1 бабуня гречку)", "Які книги? Людям їсти нічого, а ви їм книги.Продавець же ясно сказав - в основному купують крупи, гречку, макарони.Просто спочатку потрібно було приймати закон, що б на ці гроші можна було купити їжі. Так би більш чесно було", "Читаю коментарі і розумію що підприємець все зробив правильно, всі люди за! хоч у справі люди витратять свою 1000", - пишуть відгуки українські користувачі.

Коментарі
Коментарі

Нагадаємо, що українцям показали новий ковід-сертифікат.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", в українців купують ковидну 1000 за 650 грн.