Відомий український синоптик розповів про те, коли українцям чекати потепління цього року

За підсумком минулих грудня і січня можна сказати про те, що зима в цьому році набагато м'якше, ніж в минулі роки, і відрізняється тим, що більшу частину часу термометри показували нульову або плюсову температуру. Подібні тенденції, за словами народного синоптика з Волині Владислава Деркача, збережуться і в лютому. Про це повідомляє iнформаційний портал "Полісся".

Так, у своєму прогнозі Деркач зазначив, що останні два місяці зими в цьому році відрізняються дивовижною м'якістю, що різко виділяє поточну зиму серед попередніх.

Що ж стосується прогнозу на лютий, то в цей місяць, як і в січні, час від часу будуть відбуватися ледве відчутні морози, по більшій мірі вночі, яку триватимуть не дуже довго. Арктичні холоди будуть діяти на території країни в лютому досить рідко.

Нагадаємо, раніше синоптики попереджали про те, що весна в 2022 році буде сухою і сонячною, погода стане більш-менш спекотною на початку березня, проте спеки в Україні не буде до початку травня.

Середньодобова температура повітря в Києві Цієї весни складе приблизно 8 градусів вище нуля. Дощів навесні буде досить мало. Примітно, що березень поточного року обіцяє бути більш теплим, ніж минулого року, проте жителям столиці доведеться ходити в теплих куртках до початку травня.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що Міс США 2019 наклала на себе руки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Грузії в шахті стався потужний вибух.

Також "Hyser" писав, що під Києвом потяг протаранив маршрутку.