З'явилися нові подробиці щодо можливого вторгнення Росії на територію України.

Вже не один місяць ведуться активні обговорення з цього приводу. Почалися розмови на цю тему після того, як Росія стала зосереджувати свої військові сили поблизу кордонів з Україною, що безумовно посіяло сумніви щодо того, для чого все це робиться. Крім того, війна на Донбасі триває і з боку противника регулярно фіксуються порушення режиму вогню, а значить ні про яке перемир'я з Росією поки не може бути й мови.


Більш того, є підстави вважати, що Росія хоче забрати не тільки Донбас, а тому планується вторгнення. Проте поки це все не більше ніж здогадки, які, правда, час від часу отримують своє підтвердження.

Наприклад, нещодавно стало відомо, що йде накопичення запасів крові зараз в госпіталях російських військ поблизу кордонів. Повідомляється, що медики використовуватимуть її для лікування поранень. Однак цю інформацію поки ніхто з Білого дому або Пентагону не прокоментував, а тому невідомо, чи варто вірити в це.

Як би там не було, виходячи з візуалізації нової карти підготовки "російського вторгнення" від Sunday Times, потрібно боятися вторгнення не Україні, а Росії. На карті ми бачимо понад 100 тис. російських військ "біля українського кордону", але при цьому понад 200 тисяч + 900 тисяч резервістів Україна готова кинути в бій проти Росії.


Раніше "Hyser" писав про те, що у США назвали терміни вторгнення Росії на українські землі.

Також наш портал повідомляв, що до кордонів України вже перекидають "Урагани" і "Гради", оскільки російські військові наближаються.

Нагадуємо, що було названо головне бомбосховище Києва на випадок нападу Росії.