Фахівці розповіли про дієві способи очищення пральної машини.

Йдеться про очищення пральної машини як зсередини, так і зовні. Після цього ви забудете про цвіль, грибок, нальоти, неприємний запах. При щоденному використанні машинку варто чистити раз на місяць, в іншому випадку буде достатньо і одного разу на рік.

Для початку очищаємо барабан і для цього будуть потрібні сода і вода в пропорціях 2:1. Ця однорідна маса з легкістю допоможе позбутися від сміття і неприємного запаху. Головне, не забути про губку, за допомогою якої і потрібно протерти барабан отриманою сумішшю, регулярно його, прокручуючи, при цьому. Сухою ганчіркою в кінці протріть барабан, щоб очистити його від залишку соди.

Після цього буде потрібно взяти стакан столового оцту, щоб видалити цвіль і наліт. Акуратно потрібно влити його у відділ, куди зазвичай вливаєте гель для прання. Вибирайте найдовше прання і виставляйте максимальну температуру, а потім запускайте прання. Барабан при цьому повинен бути порожній.


Для чищення ущільнювальної гумки і внутрішньої частини дверцят знадобиться засіб, що складається з рівних частин оцту і засоби для миття посуду (по дві ложки кожного). Потім просто добре намочіть мочалку цим засобом і все протріть.


Раніше "Hyser" писав про те, що фахівці розповіли, як легко і головне швидко можна почистити потемніле срібло.

Також наш портал повідомляв про те, як швидко можна очистити варені яйця.

Нагадуємо, що можна зробити так, що картопля не буде прилипати до сковороди.