У мережі кіт прославився завдяки своїй любові до грошей.

Кожен раз пухнастикам вдається дивувати своїми витівками і вміннями користувачів, які не перестають знаходити все нові цікаві ролики з цими тваринами. Цього разу вони запримітили відео з котом, на якому той "рахує" гроші.

у мережі сміються над котом, який перераховує заощадження, скришот з відео

Так, кіт, зображений на камеру, сидить на ліжку зі значною пачкою доларових купюр. Судячи з усього, він вирішив взяти приклад зі свого господаря, який в момент запису якраз рахував готівку і по всій видимості, якраз прораховував витрати.

Кіт захопився процесом і сам вирішив взяти в ньому участь, почавши "рахувати" купюри, що лежали біля нього. Відповідний ролик набрав в Instagram на акаунті "kotikfly" майже 10 тисяч лайків і десятки коментарів за кілька днів. Це досить непогані показники для цього акаунта, які явно говорять про популярність даного відео.


Користувачі були шоковані тим, що відбувається на відео і навіть стали заздрити пухнастику, а точніше майну його господаря. Також деякі пожартували, що кіт, мабуть "працює" банкіром в цій родині, адже явно вміє поводитися з грошима.


Раніше "Hyser" писав про те, що у Києві чоловік вигуляв гігантську свиню і став зіркою мережі.

Також наш портал повідомляв, що у мережі регочуть над котом, який схожий на Григорія Лепса.

Нагадуємо, що у мережі регочуть над оголошенням про продаж кота, якого тримав Путін.