Невизнаний президент Білорусі Олександр Лукашенко розповів, скільки ще він збирається пробути президентом

Олександр Лукашенко, глава РБ, продовжує робити гучні і незрозумілі заяви пресі. У п'ятницю, 28 січня він розповідав про те, скільки ще має намір пробути в президентському кріслі. Заява була зроблена в рамках Послання білоруському народу і Національних зборів. Про це повідомляє iнформаційний портал "БЕЛТА".

Так, за словами Лукашенка, те, як довго він залишатиметься на посаді президента залежатиме від обставин. Він заявив, що в разі, якщо Республіці Білорусь нав'яжуть війну, йому нікуди буде діватися, оскільки для проведення виборів часу не буде. У такому випадку, заявляє білоруський лідер, він візьме кулемет і піде попереду, якщо для цього буде необхідно. Лукашенко зазначив, що президент, крім усього іншого, ще й головнокомандувач, і він має намір діяти.

У разі ж, якщо ситуація в країні буде стабільною, то Лукашенко готовий буде покинути займану посаду. Він також пообіцяв, що буде "на запасному шляху", і що наступні уряди і білоруський народ можуть попросити в чомусь допомогти, в цьому випадку він не відмовить.

Що стосується війни, на думку Лукашенка вона відбудеться в двох випадках. За першим сценарієм Білорусь вплутається у війну якщо проти неї буде здійснена пряма агресія. Другим же сценаріям участі держави у війні буде ймовірний напад на Російську Федерацію.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що Лукашенко надів підліткове худі, чим повеселив користувачів мережі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що користувачів мережі розсмішив план Лукашенка з порятунку України.

Також "Hyser" писав, що Польща має намір відгородитися від України потужною стіною.