У мережі розповіли про новий спосіб приготування ароматної і розсипчастої гречки
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяГречка - корисна крупа, яку найчастіше відварюють у вигляді каші. Однак це не єдиний спосіб її приготування. Готуючи крупу в рукаві, можна отримати соковиту, ароматну і розсипчасту крупу. Про цей рецепт в мережі розповів користувач Instagram "resepts_prav_pit".
Так, виявляється, готувати гречку можна і в рукаві для запікання. Додавши в неї всього кілька простих інгредієнтів, можна отримати незвичайне і смачне повноцінне блюдо, яке відмінно підійде для обіду.
Так, для приготування страви знадобиться 250 грам гречки, 2 склянки води, сіль, трави, сухі овочі, сухий часник і перець, 300 грам печериць, одна цибулина, півтори столової ложки сметани, морква і, власне, рукав для запікання.
У рукав засипається гречка і спеції, поверх цього кладеться смажену цибулю і нарізана кубиками моркву. Навколо потрібно викласти печериці, після чого додати сметану і залити все це водою. Міцно зав'язаний рукав помістити в духовку, де страва буде готуватися від 30 до 35 хвилин при температурі 180 градусів.
До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі розповіли, як зробити сніжинку з паперу.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі з'явився рецепт цікавої закуски зі скумбрії.
Також "Hyser" писав, що українцям розповіли про те, як правильно квасити капусту.