У мережі з'явилася інформація про те, що з 13 січня в Києві почнуться масові відключення світла

Час від часу електромережі вимагають планового ремонту. В Києва 13 січня почнуться такі планові технічні роботи, у зв'язку з якими в столиці відбудеться перше масове відключення електроенергії. Про це повідомляє офіційна прес-служба "ДТЕК Київські електромережі".

Як було сказано вище, відключення електроенергії в столиці будуть пов'язані з плановими ремонтними роботами. Варто відзначити, що початок цих робіт намічався ще на минулий рік, в тому числі і на 31 грудня, проте в "ДТЕК Київські електромережі" вирішили відкоригувати графік ремонтних робіт.

Таким чином, у четвер, 13 січня, без світла залишаться жителі більше десяти столичних вулиць. Електроенергія буде відсутня в період з 8-9: 00 до 16: 00. Дізнатися, чи потрапить ваша вулиця Під технічне переоснащення можна на порталі ДТЕК. Далі, 14 Січня, кількість вулиць, де буде відсутнє світло, збільшиться, оскільки крім технічного переоснащення там проводитимуться ще й ремонтні роботи. У суботу, 15 Січня, відключення торкнуться всього лише трьох вулиць, а в неділю, 16 січні, відключень електроенергії не буде зовсім.

Нагадаємо, наступ 2022 року означатиме для багатьох українців підвищення вартості тарифів на житлово-комунальні послуги, в тому числі і на електроенергії. У Міністерстві економіки прогнозують, що за поточний рік відсоток подорожчання комунальних послуг складе від 15 до 20%. Так, наприклад, ціна на гарячу воду та опалення підніметься на 16%, вартість електроенергії для споживачів зросте на 17,5%. За оцінками експертів, найсильніше в 2022 році подорожчає блакитне паливо — 20%.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у столиці "креативно" переробили вхід в під'їзд.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що доктор Комаровський назвав головні помилки українців з підвищеним тиском.

Також "Hyser" писав, що в Одесі спалахнув скандал через поведінку шкільного вчителя.