У мережі повідомлабо трагічну новину про те, що помер відомий телеведучий і журналіст з Росії. Стало відомо, що Михайло Зеленський помер на 47 році життя.

Відповідну публікацію розмістив на порталі «Главком»

11 січня, у вівторок, пішов з життя російський журналіст Михайло Зеленський. Про це повідомив заступник керівника телеканалу «Росія-Культура» Олександр Юхимович.

Потрібно повідомити про те, що причина і обставини смерті поки не відомі. Олександр Юхимович сказав, що телеведучий помер раптово.

Крім цього, по телебаченню повідомляють про те, що Михайло Зеленський помер в той час, коли відпочивав на Домінікані.

Є відомості про те, що журналіст відпочивав закордоном зі своєю дружиною. Під час свого відпочинку він потрапив до лікарні у важкому стані і лікарям, на превеликий жаль, не вдалося врятувати телеведучого. Цілком можливо, що Михайло Зеленський помер через інсульт.

"Вічна пам'ять...на 47 - му році життя помер наш телеведучий Михайло Зеленський...", - підписав публікацію Олександр Юхимович на своїй сторінці в Facebook.

Пост у Facebook
Пост у Facebook

Також, є інформація про те, що загиблий журналіст з 2001 по 2011 рік вів програму «Вести-Москва» на каналі «Росія 1». Після чого він був ведучим ток-шоу»прямий ефір".

Люди, які дізналися про цю жахливу подію, не пройшли повз і почали писати коментарі з співчуттями.

"Світла пам'ять і царство небесне. Світла людина, професіонал з великої літери", " за свій недовгий вік так багато встиг. "По плодах їх впізнаєте їх" Мтф 7: 16. Добра людина! Світла пам'ять!", "Шок...Жах..!Дуже шкода...", "Що сталося? Світла пам'ять ...", "Ми його пам'ятаємо ще з Хабаровська, дуже шкода...", "Світла пам'ять!!! Співчуваємо рідним і близьким !!!", - залишили відгуки здивовані користувачі соцмережі.

Коментарі
Коментарі

Нагадаємо, що жителям українці розповіли, як не платити за кредити померлого родича.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", у мережі повідомили про велику трагедію в Одесі.