В останній тиждень погода в Україні змінюється з катастрофічною швидкістю. Після Нового року була відлига, яка більше нагадувала весну, після Різдва Христового в Україні випав довгоочікуваний сніг, а от ближче до Старого Нового року українці відчують на собі справжні зимові морози.

Детальніше про погоду на 12 січня інформує УНІАН.

Синоптики стверджують, що сьогодні, 12 січня, в Україну увірвуться сильні морози. Температурний режим різко змінитися в бік "мінуса", які будуть триматися не тільки вночі, але і вдень. Згідно з прогнозом, найхолодніше буде в північних і в північно-східних регіонах. Там температура вдень впаде до -9...-11 градусів, а вночі стовпчики термометром і зовсім опустяться до -13...-16 градусів. Однак опади у вигляді снігу очікуються тільки в Київській області.

Найтепліше буде в південній частині України, проте "плюсових" температур там чекати не слід.

У західній частині країни очікуються помірні морози - до -5...-7 градусів вдень і до -9...-11 градусів вночі. Прогнозується мінлива хмарність, без опадів.

У східних областях погода не надто відрізняється від погоди в західних регіонах. Хоча відмінність все-таки є: нічна температура буде трохи вище – лише -7...-9 градусів.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що українцям розповіли, як захиститися від виплати боргів по кредиту за померлого члена сім'ї.

Нагадуємо, що таксисти вигадали нову фінансову аферу, якій піддають своїх пасажирів.

Також портал Hyser інформував, що українцям розповіли про можливість введення нового податку.

Тим часом, в Україні планують підняти ціни на найбільш ходовий алкоголь в супемаркетах.