Українським громадянам повідомили про дуже мінливу погоду. Стало відомо, що на території України найближчими днями вдарять сильні морози, після чого буде різке і досить серйозне потепління.

Відповідну публікацію розмістив на порталі «Оглядач»

Вже до великого для українців свята на честь Старого Нового року погода обіцяє змінитися кілька разів, це говорить про те, що метеозалежним людям буде дуже не просто. Спочатку прийдуть сильні морози, а потім – потепління і відлига, а температура понесе за собою циклон і антициклон.

Морози в Україні, фото: скріншот
Морози в Україні, фото: скріншот

Потрібно відзначити, що вже в ці вихідні українців може порадувати приємна і тепла погода. Однак перед цим буде не простий тиждень, так як потрібно бути готовими до справжнього контрасту температури. Спочатку і середині тижня буде дуже холодно - до -15 градусів.

11 січня, у вівторок, по всій Україні буде хмарна погода з "мінусовою" температурою. У Сумській області буде найвища температура, яка покаже -7 градусів нижче нуля.

Погода 11 січня
Погода 11 січня

12 січня, в середу, в Україні будуть прояснення, а температура різко впаде. На Житомирщині вночі можливий до -16 градусів, на Чернігівщині до -15 градусів. Південь і південний схід України в цей день буде найтеплішим - від -5 до -8 градусів морозу.

Погода 12 січня
Погода 12 січня

13 січня, у четвер, також будуть сильні морози по всій Україні. Крім цього, на півночі і в центрі країни буде до -18 градусів морозу. В цей же час на заході України погода може стрельнути до 0 градусів.

Погода 13 січня
Погода 13 січня

14 січня, в п'ятницю. Погода по всій Україні знову змінить свій настрій - буде різке потепління. Важливо відзначити, що в нічний час доби температура повітря буде на 10 градусів вище, а в денний час стовпчики термометрів будуть показувати близько 0 градусів. Захід і північ України може відвідати сніг.

Що стосується вихідних днів, то потрібно чекати ще більшого потепління.

Нагадаємо, що українцям розповіли про різке потепління.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям розповіли, як відзначається Щедрий вечір.

Також портал "Hyser" писав, що українців попередили, що на Водохреща не буде мороз.