Сьогодні вранці, 11 січня, в місті Мелітополь (Запорізька область) сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП) зі смертельним результатом.

Про це повідомив Telegram-канал "Риа-Мелітополь", йдеться в матеріалі OBOZREVATEL.

За наявною інформацією, смертельна аварія сталася районі зупинки "Чорний гастроном" на вулиці Богдана Хмельницького. Автомобіль на високій швидкості влетів у дерево. В результаті зіткнення транспортний засіб практично розірвав навпіл. Водій і пасажир автомобіля загинули.

У повідомленні також йдеться, що тіла загиблих чоловіка і жінки, які перебували в автомобілі, були розкидані по дорозі.

На місце аварії оперативно прибули швидка і поліція. Місце події оточене поліцейськими, працюють експерти.

Через деякий час з'явилися подробиці страшного ДТП.

Служба порятунку 101 отримала повідомлення про аварію на проспекті Б.Хмельницького. На місце аварії прибули бійці ДСНС, які з'ясували, що водій автомобіля Chevrolet Cruze з'їхав з дороги і врізався в дерево.

Внаслідок ДТП 36-річний водій автомобіля та 31-річна пасажирка загинули. Співробітникам ДСНС довелося використовувати аварійно-рятувальне обладнання, щоб деблокувати тіла загиблих з автомобіля, який був сильно понівечений.

Правоохоронці проводять розслідування, щоб з'ясувати всі обставини, які призвели до трагедії.

Згідно з даними патрульної поліції, з січня по листопад минулого року в Україні було зафіксовано майже 171 тис.аварій, які забрали життя понад 2,9 тис. осіб. При цьому понад 27 тис.осіб отримали травми різного ступеня тяжкості.

У поліції зазначили, що лідером за кількістю ДТП в листопаді стали Київ і Київська область – 4145 і 1470 аварій відповідно. За ними слідують Дніпропетровська, Одеська та Харківська області.

Раніше "Hyser" повідомляв, що під Львовом сталася масштабна аварія за участю пасажирського автобуса.

Наш портал також писав, що у Києві сталася страшна ДТП: тепловоз протаранив легковий автомобіль з дитиною.

Крім цього, у Хмельницькій області сталася смертельна ДТП.

Нагадаємо, що у ДТП На Прикарпатті загинув 5-місячний малюк.