У мережі з'явилася дуже важлива інформація, яка стосується тарифних планів на комунальні послуги. З'явилися відомості про те, що є приблизна дата, коли можна очікувати підвищення цін на газ.

Відповідну публікацію розмістив на порталі «Факт»

Є відомості про те, що в Україні вже з 1 січня 2022 року зросли місячні тарифи на газ для населення. Однак є компанії, які відмовилася від місячних тарифів і їх ціни на газ залишаться незмінними до кінця опалювального сезону.

Потрібно помітити, що така компанія як «Нафтогаз» публічно заявила про те, що тариф «Фіксований» – 7,96 грн за кубометр – діятиме до 30 квітня цього року.

У соціальній мережі розмістили дуже цікаву публікацію, де можна побачити, що компанія «Нафтогаз» дала публічну відповідь жительці України, яка задалася питанням про нові тарифи на газ.

"Тарифний план "Фіксований"" з ціною 7,96 грн за кубометр газу діє з 01.05.2021 по 30.04.2022 року, і протягом цього періоду ціна тарифного плану не буде змінюватися", — повідомив представник "Нафтогазу " в соціальній мережі Facebook.

Пост "Нафтогазу"
Пост "Нафтогазу"

Однак на даний момент немає ніякої інформації про те, яким буде тариф з травня 2022 року. Потрібно розуміти, що більшість українців не мають можливості платити за газ за ринковою ціною.

Є дуже сумна картина для деяких українців, так як в цьому році фінансів на субсидії виділено набагато менше, ніж у минулому. Це говорить про те, що навіть субсидії не можуть допомогти українським сім'ям справлятися з цінами на комунальні послуги.

Ще з 1 січня в Україні набули чинності нові тарифи на розподіл і доставку газу. Для населення ціна збільшилася на 20%.

Нагадаємо, що українцям повідомили про нові податки.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям розповіли, як перевірити свою заборгованість за комунальні послуги.

Також портал "Hyser" писав, що українцям розповіли про зміни в 2022 році.