У мережі розмістили жахливу інформацію про чергову дорожньо-транспортну подію на території України. Стало відомо, що під Полтавою українка на позашляховику протаранила мікроавтобус.

Відповідну публікацію розмістили в Telegram-каналі «dtp.kiev.ua»

Потрібно відзначити, що через цю жахливу аварію постраждало дуже багато людей - 10 дорослих людей і одна дитина. Ця подія трапилася на трасі біля міста Пирятин Полтавської області.

ДТП
ДТП

"Чергова жесть на дорогах України: 10 постраждалих. На трасі біля с. Городище, Ніжинського р-ну, Чернігівської області жінка-водій автомобіля # toyota # RAV4 вилетіла у зустрічний мікроавтобус. Дочка водія Тетяни, дівчинка років 10, без свідомості в критичному стані госпіталізована. Сама водій також потрапила до лікарні з важкими травмами та переломами ніг. Постраждали і люди в мікроавтобусі, але не так сильно.... За словами очевидців, чоловік з мікроавтобуса отримав травму голови, другий-переломи ніг", - підписаний пост в месенджері.

Пост в Телеграм
Пост в Телеграм

Численна українська аудиторія, яка прочитала про цей жахливий інцидент, не змогла утримати свого обурення і гніву. Люди на пройшли повз і почали писати свої думки з приводу ДТП в коментарях.

"Жесть (((", "як так можна летіти в таку погоду???", "Це все ваша причина зупинки", "жах, дуже хочеться кожному водієві сказати про обережність на дорозі особливо в таку погоду, сподіваємося все буде добре, і головне не забувати про безпеку дітей, дитяче хороше автокрісло, на ньому вже точно не можна економити", "там явно була сотня", - пишуть відгуки користувачі соціальної мережі.

Коментарі
Коментарі

Нагадаємо, що у Львові трапилася моторошна аварія з автобусом.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", жителів столиці України попередили про сильні снігопади.

Також портал "Hyser" писав, що у мережі повідомили про смертельну аварію в Дніпропетровській області.