Українським пенсіонерам повідомили приємну новину, яка стосується соціальної допомоги. Є ряд пенсіонерів, у яких буде значно підвищена пенсіонна виплата.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «Факт»

Потрібно повідомити, що на території України був перерахунок пенсій. Важливо відзначити, що вважалася заробітна плата в п'ятикратному розмірі від мінімальної. Це говорить про те, що є українські пенсіонери, яким підвищать соціальну допомогу в розмірі близько 3 тисяч гривень.

У Міністерстві соціальної політики України розповіли про те, що був перерахунок для 21 тисячі українців. В першу чергу надбавку отримали пенсіонери з інвалідністю та ті, хто втратив годувальника у зв'язку з аварією на Чорнобильській АЕС. Крім цього, перерахунок пенсійних виплат був і тим пенсіонерам або другим половинкам, які втратили годувальника, який служив в ООС.

Важливо відзначити, що ці перерахунки пенсій були зроблені в п'ятикратному розмірі від мінімально заробітної плати. Однак не потрібно забувати, що ці підвищені виплати дістануться дуже малій кількості українських пенсіонерів.

Пенсіонери в Україні, фото: youtube.com
Пенсіонери в Україні, фото: youtube.com

Крім цього, є відомості про те, що з 1 березня 2022 року буде індексація пенсійних виплат для всіх категорій українських пенсіонерів.

Дуже важливо розуміти, що українська влада намагається допомогти літнім жителям України, однак, більшість з них отримують мінімальну допомогу. Їх пенсійні виплати можуть покрити одні комунальні послуги, що говорить тому, що фінансове становище в Україні залишає бажати кращого.

Нагадаємо, що жителям України повідомили чергову неприємну новину про новий податок.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям назвали дату і суму підвищення пенсійних виплат у 2022 році.

Також портал "Hyser" писав, українцям розповіли про те, що податок на зарплату зросте ще більше.