У мережі регочуть над київською новобудовою зі своїм методом опалення.

Зокрема, йдеться про 16-поверхівку, яку почали підтоплювати дровами. Справа в тому, що до будинку не були підведені ніякі комунікації, а люди в ньому вже живуть. Єдине, що є - це електричні кабелі, які йшли на будівельний майданчик. Про це повідомляє Telegram-канал "Kiev Map".


У зв'язку з цим, жителі зараз платять за світло в кілька разів більше за тарифами. Але, здається, вони знайшли вихід. Вони вирішили опалювати свій будинок за допомогою дров, адже в ЖК "Кузьминський-2" встановили твердопаливну котельню.

І це при тому, що представлений 16-поверховий новенький житловий будинок повинен був би стати суперсучасним житлом з максимумом зручностей, часто недоступних в будинках радянського періоду - пандусами, безліччю ліфтів, просторими сходовими майданчиками, консьєржем, підземною парковкою, але замість всього цього мешканці змушені повернутися в дорадянський період - без центрального опалення.

багатоповерхівка на дровах, фото: Telegram-канал Kiev Map

Так, газу в будинках такої поверховості і не може бути. Правда в цьому всьому є і певні плюси, які полягають в тому, що від цін на газ і опалення мешканці будинку не залежать. Для них тепер важливим показником є вартість дров.

Відповідною інформацією на цей рахунок і фотографіями у своєму Facebook-акаунті поділився журналіст Володимир Гуцул, який обурюється через всю цю ситуацію.

Раніше "Hyser" писав про те, що українців попередили про відключення батарей, тому тепер у квартирах похолодає.

Також наш портал повідомляв, що стало відомо, на скільки зростуть тарифи на гарячу воду, газ і електрику.

Нагадуємо, що українець створив будинок на колесах із Запорожця.