Користувачі мережі обговорюють дивних українських матрьошок.

Так, у Львові туристам вдалося відшукати матрьошок, але не зовсім в звичному дизайні. Справа в тому, що замість облич ляльок на них зображені президенти України послідовно: на першій нинішній президент Володимир Зеленський, а на останній - Леонід Кравчук. Про це повідомляє Telegram-канал "Инсайдер UA".

у мережі регочуть над незвичайним сувеніром зі Львова, фото: РБК-Україна

Вартість цієї дерев'яної ляльки сягає 1000 грн. При цьому у неї є ще одна особливість. Серед усіх українських президентів відсутнє зображення четвертого президента Віктора Януковича. Він три роки був при владі, але люди виявилися ним сильно незадоволені.

Був Майдан, через який політик був змушений покинути Україну і почати переховуватися. На даний момент про нього немає ніяких достовірних даних, але є підстави вважати, що він влаштувався в Росії надовго. Він сам у своєму останньому інтерв'ю говорив, що відправився з сім'єю туди після Майдану шукати для себе притулок.

Справа в тому, що після відсторонення від влади проти Януковича були порушені численні кримінальні справи, а 4 лютого 2015 року Верховна рада України прийняла закон про позбавлення Віктора Януковича звання президента України.


Раніше "Hyser" писав про те, що представники Нацкорпусу розповіли, як пройшов мітинг з нагоди річниці Революції Гідності.

Також наш портал повідомляв, що Віктор Янукович хоче повернути собі статус президента України.

Нагадуємо, що мирні мітинги в столиці переросли в масштабне протистояння, яке незрозуміло, чим може закінчитися.