Сьогодні, 7 січня, весь православний світ відзначає Різдво Христове. У цей день, згідно з історією, народився Спаситель людства, Месія.

Згідно з народними традиціями прийнято колядувати і розносити по світу благу звістку про народження Христа. Але ось народний депутат України від Партії «Слуга народу» Микола Тищенко сьогодні прокинувся з думками про Великдень.

Подробиці про конфузну подію повідомив РБК-Україна, посилаючись на особисту сторінку Тищенка в мережі Facebook.

Видання інформує, що Микола Тищенко переплутав два найбільших свята для християн, і привітав своїх друзів і підписників з воскресінням Ісуса Христа.

Даний пост провисів у Facebook близько дві години, після чого його замінили на інший, залишивши колишнє фото з сином нардепа.

Однак примітним залишається той факт, що було змінено також фото профілю. Очевидно, дана міра була зроблена, щоб приховати факт провалу з привітанням, щоб українці вирішили, нібито даний факап був здійснений з фейкового аккаунта. Але фоловери Тищенко пам'ятають і знають правду. І активно тролять його в мережі.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, що українців попередили про можливі відключення централізованого опалення, і порекомендували підготуватися до раптового похолодання в квартирах.

Нагадуємо, що екс-глава ОП Андрій Богдан показав соковиті фото з дівчатками, з якими відзначив Новий Рік.

Також портал Hyser інформував, що Печерський суд Києва наклав арешт на нерухомість і активи п'ятого президента України Петра Порошенка.

Тим часом, Володимир Зеленський розповів, що було вирізано з новорічного привітання президента.