У Київській міській державній адміністрації попередили українців про проблему в роботі метро

Православне Різдво є одним з найважливіших свято в Україні, на честь якого навіть покладається вихідний. Правда, мабуть, відпочивати цього разу разом з іншими українцями будуть і працівники столичного метрополітену, у зв'язку з чим кілька станцій київського метро не працюватимуть. Про це повідомляє офіційна прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Повідомляється, що в п'ятницю, 7 січня, в Києві не працюватиме цілих п'ять станцій метро, а саме "Золоті ворота", "Майдан Незалежності", "Контрактова площа", "Хрещатик" і "Поштова площа".

У Київській адміністрації також нагадали про те, що новорічні локації в столиці продовжать працювати навіть через деякий час після завершення Різдва. Так, наприклад, святкова локація на Софійській площі працюватиме до 16 січня, а локації біля Контрактової площі і Арки Дружби народів і зовсім пропрацюють до 23 січня.

Нагадаємо, раніше експерти розповідали про те, яким чином можна гадати на Різдво, щоб дізнатися свою долю. Так, наші предки вірили, що в переддень Різдва виходили найточніші розклади на картах Таро або на гральних картах. Для ворожіння зазвичай береться нова колода з 36 карт, ворожіння потрібно проводити в спокійній обстановці і тихому приміщенні. Для того, щоб енергетика карт була позитивною, їх потрібно потримати над палаючої свічок і посипати сіллю.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що жителів столиці попередили про відключення світла.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українцям підказали, як заощадити на опаленні.

Також "Hyser" писав, що у 2022 рік українським чиновникам підвищать заробітну плату.