6 січня у Святвечір перша леді України і дружина президента Володимира Зеленського, Олена Зеленська опублікувала привітання для громадян України, які відзначають Різдво відповідно до юліанського календаря.

Побажання українцям були розмішені на сторінці першої леді в популярній соціальній мережі Instagram.

На опублікованій фотографії дружина президента стоїть біля новорічної ялинки в елегантному білому вбранні, а в руках вона тримає ялинкову прикрасу.

"Всіх, для кого Різдвяні вогні сяють сьогодні, - зі святом! Затишку і спокою у ваших оселях! Миру в душі і навколо! Добра і сил на те, щоб його творити! Відчуття любові і свята - сьогодні і завжди!"- таке побажання залишила перша леді у своєму мікроблозі в соцмережі.

Перша леді зачарувала своїм ніжним різдвяному образом. Зеленська постала на фотографії в білому вовняному жакеті без ворота і гудзиків. Образ першої леді доповнюють дві нитки перлів на шиї, золотий медальйон і перлинні сережки. Волосся Зеленської укладені великими хвилями, щоб обличчя залишалося відкритим.

Різдвяний образ першої леді Олени Зеленської дуже ніжний, стриманий, але при це дуже стильний.

Користувачі соцмережі коментують пост першої леді:

  • Яка ви прекрасна!
  • Спасибі, Олена, З Різдвом, вас, і вашу сім'ю, миру, добра, любові і щастя, вам і всій нашій Україні!!!!!!
  • Леді Олена, З Різдвом Вас і Вашу сім'ю! Також всіх людей з Різдвяним святом!
  • Прекрасна Перша Леді!

Всім відомо, що дружина президента України Володимира Зеленського, Олена Зеленська, віддає перевагу одягу українських дизайнерів. Дизайнери розробляють вбрання для Зеленської за індивідуальним замовленням, створюючи оригінальні наряди, від яких в захваті багато модні критики.

У 2021 році перша леді України Олена Зеленська порадувала своїми ефектними появами на публіці. Будь-який офіційний вихід першої леді - поєднання модних трендів і класики.

Раніше "Hyser" повідомляв, що перша леді Олена Зеленська зачарувала стильним образів під час відпочинку в Карпатах.

Наш портал писав, що у мережі з'явилися фото першої леді в обтягуючій сукні.

Нагадаємо, дружина президента Олена Зеленська змінила імідж.