У мережі з'явилися фотографії, на яких Володимир Путін зображений зі своїм онуком

Незважаючи на те, що Володимир Путина, який вже протягом довгих років займає пост президента Російської Федерації, постійно з'являється на публіці, в інтернеті існує не так багато фотографій, на яких були б зображені його родичі. Нещодавно подібні знімки опублікував Telegram-канал "НеМалахов".

Так, канал опублікував фотографії, на якому глава РФ Володимир Путін тримає на руках свого 5-річного онука, якого також звуть Володимиром. Фотографія була зроблена на гірськолижному курорті, повідомляє Telegram-канал, близько десяти років тому, так що зараз онукові Путіна вже близько п'ятнадцяти років.

Нагадаємо, що Володимир Путін став президентом Російської Федерації ще 26 жовтня 2000 року, і з тих пір пробув на цій посаді 17 років, а ще чотири роки займав пост глави уряду. У зв'язку з цим багатьох цікавить, скільки ж ще років Путін пробуде при владі. Відома українська мольфарка Магдалена Мочіовскі, яка зазвичай не говорить про політику, розповіла, скільки років Путін ще пробуде в політиці і чи буде на нього скоєно замах.

За час роботи Путіна на посаді президента в ЗМІ повідомлялося про декілька спроб замаху на главу держави, проте той заявляв, що довіряє своїй особистій охороні і може на неї розраховувати. Мольфарка ж запевняє, що Путіна захищають не тільки охоронці і розвідка, але окультні символи і шамани, які створювали обереги спеціально для президента.

Магдалена заявляє, що Путін піде, проте не по своїй волі, після чого на політичній арені відбудуться зміни і його замінять. Росії ж в майбутньому загрожує розпад на" маленькі князівства", в той час як Україна поступово почне повертати свої території.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що український депутат привітав народ під новорічну промову Путіна.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Жириновський зробив заяву щодо нападу на Україну.

Також "Hyser" писав, що в РНБО розповіли про те, коли очікують нападу на Україну.