У мережі повідомили про те, що в Одесі планується побудувати місто курорт на 3 мільярди доларів. Помічник голови Одеської ОДА Юрій Дімчогло розмістив публікацію в соціальній мережі з цього приводу.

Відповідний пост Юрій Дімчогло оприлюднив у своєму офіційному акаунті в Facebook.

Пост Юрій Дімчогло
Пост Юрій Дімчогло

"Ну що Затока - тримайся! Багаторічна боротьба за проект "Дунайя" Fazil Askerov, придбав офіційний фундамент і державну позицію ! Українська Бессарабія і вся Східна Європа повинна отримати новий потужний, сучасний, продуманий і спланований туристичний центр і курортне місто на косі між Чорним морем і озером Сасик . І ще це об'єкт для великих інвестицій і безлічі робочих місць . З Богом, нам належить величезна робота ! Сергій Гриневецький Одеська обласна державна адміністрація Ukraine Invest Агентство регіонального розвитку Одеської області Михайло Федоров", - підписав публікацію український чиновник.

Розпорядження
Розпорядження

Українці, які користуються соціальною мережею, не змогли пропустити повз вуха таку колосальну новину. Важливо відзначити, що практично всі українці вже просто не вірять нашим чиновникам. Люди не змусили себе чекати і почали коментувати публікацію в соцмережі.

Одеса
Одеса

Одеса
Одеса

"У добру путь ігор. Вірю, що все буде ок", "аферист аскеров спочатку допоміг забудувати узбережжя Ланжерона незаконними готелями, тепер буде Область знищувати", "про сам прожект можна довго казати, але спершу поясніть, будь ласка, чому "Дунайя", а не "Дуная". Інший варіант на перший погляд правильніший для української мови за аналогією з "Майя/Мая". Втім, я не філолог, теж... Хтось може розтлумачити?", "Ось же бидло жадібне. У будь-якому осмисленому варіанті на цій території слід розвивати природно-екологічне використання", "Вміють у нас заривати бюджетні кошти. У 1982 році бачила кількатомний проект на будівництво порту Усть-Дунайськ, більше ніж на 800 мільйонів доларів, у Жебріянській бухті (по берегу вправо, якщо дивитися на море). Нічого не вийшло. А у деколі 13-метро.." ,- пишуть відгуки обурені українці, які вже не вірять нашій владі.

Коментарі
Коментарі

Нагадаємо, що українцям розповіли, які їх чекають нововведення в 2022 році.