У мережі оприлюднили дуже цікаву публікацію, яка буквально захопила всю увагу. Стало відомо, що в українському місті чоловік зміг утримати мікроавтобус, щоб той не полетів у кювет.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Оглядач»

У мережі з'явилася дуже незвичайна інформація, в якій йдеться про те, що в Харкові чоловік голими руками зупинив бус і не дав йому злетіти в кювет.

З'явився відеоролик, де можна побачити, як українець своїми руками утримував мікроавтобус, який несло по дорозі. Щоб масивний автомобіль не скотився в кювет, чоловік вирішив діяти рішуче.

Є інформація про те, що цей досить поширений інцидент трапився в харківському лісі біля Основ'янського озера. Українець проявив рішучість і самостійно намагався утримати масивний мікроавтобус, що котився прямо на нього.

Крім цього, на відеофайлі можна почути, як якась перелякана жінка почала кричати «Жека, Відійди звідти».

Важливо помітити, що через деякий час його помітили і прийшли на допомогу інші водії, які причепили мікроавтобус на трос до іншого автомобіля.

Завдяки допомозі інших людей, мікроавтобус витягли за допомогою троса.

Варто приділити особливу увагу цьому вчинку. Очевидно, що так званий "герой" міг дуже сильно постраждати. Рекомендується ніколи не повторювати цього, так як це може закінчитися дуже плачевно.

Важливо розуміти, що в зимовий час потрібно бути дуже акуратними. Незалежно від того, як ви добре водите і як ви добре знаєте ПДР, ніхто не застрахований від непередбачених обставин.

Нагадаємо, що у мережі показали новий УАЗ, який міг би випускатися в Україні.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українським водіям розповіли, як поводитися на дорогах взимку.

Також портал "Hyser" писав, у мережі показали незвичайну Таврію.