В Дніпрі стався нещасний випадок під час катання на санках. На жаль, в результаті інциденту є загиблі.

Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на прес-службу ГУ НП у Дніпропетровській області та співробітників парку.

За наявною інформацією, нещасний випадок зі смертельним результатом стався в неділю, 2 січня. НП сталася в парку" Зелений Гай", який знаходиться на вулиці Холодноярська.

Повідомляється, що 45-річний чоловік прийшов у парк разом зі своєю донькою. Вони каталися на льодовій доріжці і під час одного зі спусків на швидкості врізалися в дерево.

В результаті зіткнення з деревом пластикові санки розбилися повністю.

На жаль, чоловік загинув на місці події. На щастя, дитина не постраждала. Дівчинку доставили в лікарню. Точних даних про стан дівчинки немає.

45-річний чоловік загинув на місці від отриманих травм. Прибулі медики констатували його смерть.

ГУ НП в Дніпропетровській області і співробітники парку підтвердили дані про нещасний випадок зі смертельним результатом.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за 1-ю частиною 115 статті КК України (Умисне вбивство з відміткою "нещасний випадок").

Користувачі популярної соцмережі Facebook коментую даний інцидент:

  • Кошмар...на рівному місці.
  • Жах це трагедія шкода що загинув батько дівчини!
  • Жах, бідні люди.
  • Ми вчора сходили вдень розвідати ситуацію на гірці. Весь парк був як суцільний каток. Жодних заходів щодо забезпечення безпеки пересування керівництво парку не вжило. Можливо десь на дереві біля входу був листочок звичайно. Співчуття родині.
  • А хто відповідає? Навіщо тоді робили такі розваги, слі немає опор для безпеки.
  • Ці оголошення на деревах, ніхто, ніколи не читає. Клаптиком непомітного папірця, адміністрація зняла з себе відповідальність, смішно. Як рекламу парку зробити так великі плакати висять, а за відповідальність, листочок... Співчуття рідним.
  • Там жахливо кататися, тим більше з дитиною. Як то теж там з дитиною прокотилася. це було дуже страшно, сильно злякалася за свою дитину. відтоді більше там не катаємося.
  • На різних сайтах пишуть все різне. То в бетон опору врізався, то в дерево. Тут дівчинка не постраждала, у др лежить в реанімації. Десь пишуть, що помер у лікарні, тут - на місці. Один інцидент, а розвиток подій різний. Шкода сім'ю, співчуваю.
  • А огорожі поставити, адміністрація відповідальність не несе, А навіщо потрібен парк , де все небезпечно, ходити теж небезпечно? яке горе.

Раніше "Hyser" повідомляв, що у Києві тепловоз протаранив легковий автомобіль з дитиною.

Наш портал писав, що у Хмельницькій області сталася смертельна ДТП.

Нагадаємо, що жахлива ДТП під Києвом розбурхала Україну.