У місті Тюмень (Російська Федерація) стався пожежа на території Антипінського нафтопереробного заводу. Інцидент трапився вранці 4 січня.

Про це повідомляє Главком.

За словами очевидців, "вогонь поширився в лічені секунди".

У соціальних мережах з'явилися фото і відеокадри з місця події.

За словами деяких користувачів, вони навіть слухали вибух на території заводу.

За попередньою інформацією, площа пожежі становить 100 квадратних метрів. На місце події прибули 22 одиниці пожежної техніки, які задіяні в гасінні пожежі.

У прес-службі ГУ МНС по Тюменській області заявили, що пожежникам вдалося ліквідувати загоряння і загасити пожежу. Крім цього, в результаті пожежі загиблих або постраждалих немає. Також тривають всі необхідні роботи та слідчі дії.

В даний час на місці знаходяться правоохоронці, пожежні та рятувальні бригади, які проводять слідчі дії, щоб з'ясувати причини виникнення пожежі на території заводу.

За повідомленнями російських ЗМІ, пожежа виникла на одній з установок глибокої переробки мазуту, а потім поширилася на інші приміщення. На даний момент немає інформації про те, що могло спровокувати дане загоряння.

Антипінський НПЗ-промисловий нафтопереробний завод, який підключений до ряду магістральних нафтопроводів, а також до нафтопродуктопроводу. При цьому, встановлена потужність переробки Антипінського НПЗ-7,5 млн тонн нафти щорічно.

У травні минулого року цей завод був визнаний банкрутом. Потім підприємство було виставлено на торги. Підприємство придбала компанія "Русінвест", яка належить заступнику ради директорів російського банку "Авангард" Анатолію Яблонському.

Раніше "Hyser" повідомляв, що у лікарні Івано-Франківську сталася страшна трагедія: є загиблі та постраждалі.

Наш портал також писав, що у Києві спалахнув багатоповерховий житловий будинок, є загиблий.

Нагадаємо, що у пасажирському поїзді сталася пожежа: правоохоронці з'ясовують причину того, що сталося.