Через те, що вже настав 2022 рік і на носі таке велике свято, як Різдво, українцям розповіли, скільки доведеться відпрацьовувати за вихідні дні.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «РБК-Україна»

Стало відомо, що в січні 2022 року всіх українців, які влаштовані на роботу офіційно, чекають додаткові вихідні дні. Найприємніше в тому, що на Різдво також буде три вихідних дні поспіль. Через це українцям вирішили нагадати, що коли закінчаться вихідні дні, їх доведеться відпрацювати.

2022 рік почався з вихідних днів, які тривали три дні поспіль. На Різдво в українців також буде три вихідні дні поспіль-з 7 по 9 січня.

Вихідний день
Вихідний день

Крім цього, робочий день перед Різдвом, 6 січня, буде скорочений, щоб всі люди змогли потрапити додому раніше і приготуватися до свята. Однак відпрацювати за ці вихідні доведеться в майбутньому.

Варто відзначити, що тільки в січні буде 19 робочих днів і 12 вихідних для тих людей, які влаштовані на офіційну роботу.

У першому місяці року буде кілька державних свят і пам'ятних дат. Однак багато з них не дають офіційного вихідного, якщо вони не припадають на вихідні дні.

Выходные в феврале. Фото: Hyser
Выходные в феврале. Фото: Hyser
Выходные в феврале. Фото: Hyser

8 січня українці зможуть відзначити Собор Пресвятої Богородиці, 13 і, 14 Січня – Щедрий вечір і старий Новий рік, 16 січня – День пам'яті захисників Донецького аеропорту, 19 січня – Хрещення Господнє, 22 січня – День Соборності України, 27 січня – Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту, а місяць закінчить, День пам'яті Героїв Крут – 29 січня.

Є відомості про те, що в 2022 році українці працюватимуть 249 днів з 365.

Нагадаємо, що українцям повідомили, як працюватимуть банки та відділення на свята.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям розповіли про скорочення канікул у школах.

Також портал "Hyser" писав, українцям розповіли, коли Україну замете снігом.