Важко уявити, але прикрашені ялинки в будинках-це відносно недавня традиція. Так, першу в Росії справжню ялинку з прикрасами, свічками і розвішаними на гілках солодощами і подарунками поставив в 1817 році імператор Микола I щоб порадувати на Різдво свою дружину Олександру Федорівну - дочку прусського короля. З тих пір жоден Новий рік не обходиться вдома без цієї лісової красуні, а деякі і зовсім витончуються перед Дідом Морозом.

Стало відомо, що подружжя Томас і Сюзанна Єромін з містечка під назвою Рінтельн у федеральній землі Нижня Саксонія встановили світовий рекорд з кількості ялинок у своєму будинку, прикрашених на свято. Представники Інституту рекордів Німеччини вручили подружжю відповідний сертифікат, повідомляють росЗМІ.

Так, для зустрічі 2022 року подружжя встановило вдома 444 різдвяних ялинки. А вже наступного року Томас хоче побити власний світовий рекорд і поставити вдома вже 500 різдвяних ялин.

Все почалося з того, що 10 років тому кухар з Нижньої Саксонії, Томас Єромін, поскаржився своїй дружині, що якщо виходити з кімнати, де стоїть вбрана ялинка, то атмосферу свята він перестає відчувати і від того йому дуже сумно.

Боротися з цим сумом сімейство єромін вирішило радикальними методами, встановлюючи ялинки в будинку скрізь, і навіть під стелею.

Отже, в 2022 році підготовка до Різдва в цьому будинку почалася 1 серпня і тривала вона до початку грудня.

За словами господаря казкового будинку, зараз на їх ялинках горять близько 47 тисяч лампочок - всього для прикраси ялинок подружжя використало 10 тисяч Різдвяних іграшок і 300 гірлянд.

ДО РЕЧІ, зелені красуні в будинку сім'ї Єромін - на будь-який смак і колір, а двох однакових немає. Так, у колекції пари є навіть тематичні ялинки, наприклад, прикрашені іграшками з "Зоряних воєн" і гумовими качечками.

Найбільша їх ялинка-розміром 3,50 метра-висить на стелі.

Раніше Hyser писав про те, що українець креативно нарядив ялинки до свят.

Також Hyser повідомляв, що у Луганську запустили салют, який потрапив у людей.

Нагадавши, які знаки зодіаку чекають неприємності в 2022 році.