Президент України Володимир Зеленський виступив 31 грудня перед українцями з новорічним привітанням тривалістю 22 хвилини.

На заході були присутні українці, які за підсумками минулого року відзначилися неабиякими досягненнями, пише "OBOZREVATEL". Це спортсмени, громадські діячі, вчителі, лікарі та багато інших. Однак, як виявилося, військовослужбовців, які також відвідали урочистий вечір, заганяли туди наказом.

"Я говоритиму не про те, що було зроблено, а про тих, хто це зробив. І не тільки цього року. А хто весь час незалежності будує і творить Україну. Наші люди. Звичайні громадяни. Хоча ні. Наші неймовірні люди і громадяни України", – сказав глава країни.

Серед присутніх була помічена старший сержант Збройних сил України Наталія Борисовська. Вона пішла воювати в 2014 році, коли їй було 20 років. На фронті вона була командуючою відділенням розвідки і навіть зіграла весілля на передовій.

Коли її побачили в Маріїнському палаці, деякі прихильники п'ятого президента Петра Порошенка обурилися таким станом справ.

"Бог вас покарає за продажність... я вам цього не бажаю, але Журавель та його побратими, вони всі бачать... як вам там у Зеленського, добре смакувало... не поперхнулися?", - написала користувач на ім'я Наталія Павлюк.

Після того, як facebook Борисовської був "заповнений" гнівними коментарями, вона вирішила розставити всі крапки над "І" і написала пост і пояснила причину пристуття на урочистому заході. За її словами, відмовитися сержант від поїздки не могла, так як це був наказ військового начальства.

"Була, є і буду проти Зе. "Друзі" видаляються, ой, як невдобно. Якщо немає розуміння, що я чинна військова, і то було розпорядження, ну шо сказати, щось вибірково ви "молитеся за сонечок", - написала вона.

Її слова підтвердив командир підрозділу снайперів Сергій Варакін. "Повторю для людей із дуже маленьким мозком або далеких від армії. Накази ніхто не збирався порушувати, тому й потрапила вона на той захід, як і багато хто з тих, хто там був", – зазначив він.

"Виявляється, я була героєм на війні тільки тоді, коли була до смаку політичним уподобанням, ну а так, я зрадниця цілої держави", – заявила Борисовська.

Раніше Hyser писав про те, що Зеленського сфоткали в компанії жінок з шампанським.

Також Hyser повідомляв, що астролог розповів, що чекає Україну і Зеленського.

Нагадаємо, що у мережі сміються над реакцією кота на новорічний виступ Зеленського.