У мережі розмістили дуже страшну інформацію про те, що на початку 2022 року на території Російської Федерації сталася дуже страшна дорожньо-транспортна подія. Автобус на швидкості врізався в міст, що викликало дуже багато нещасних випадків.

Відповідну публікацію оприлюднили на порталі «Апостроф»

Стало відомо, про те, що в Росії автобус, який був переповнений людьми, потрапив в жахливу аварію. Через це зіткнення померло багато людей.

ДТП
ДТП

Потрібно відзначити, що цей нещасний випадок стався 2 січня, в Рязанській області, на 277-му км траси Р-22 "Каспій" біля населеного пункту Вослебово.

Повідомляється про те, що в салоні автобуса перебувало більш ніж півсотні людей. Він їхав з Москви в бік Астрахані. Через незрозумілі причини автобус несподівано врізався в опору моста на великій швидкості.

ДТП
ДТП

Крім цього, є інформація про те, що в результаті цієї дорожньо-транспортної пригоди загинуло 6 осіб і водій автобуса, а 21 пасажир різного віку отримали поранення.

Агентство РИА Новости не виключає того, що водій цього автобуса міг заснути за кермом, що спровокувало таку жахливу аварію.

В YouTube-каналі «7info Новини Рязані» є відеоролик, на якому можна побачити результат страшної ДТП.

"Співробітники поліції встановлюють обставини ДТП за участю рейсового автобуса в Скопинском районі Рязанської області сьогодні, приблизно о 5:45, в Скопинском районі на 277-му кілометрі автодороги Р22 "Каспій" поблизу села Вослебово сталася дорожньо-транспортна пригода за участю рейсового автобуса. За попередньою інформацією, автобус Неоплан скоїв наїзд на опору залізничного мосту", - підписаний відеофайл в мережі.

ДТП
ДТП

Черговий Скопинського міжрайонного медичного центру розповів, що у пасажирів дуже багато травм різного характеру. Є ймовірність того, що потрібно було викликати вертоліт.

Нагадаємо, що у мережі розповіли про масштабну аварію під Києвом.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям розповіли про підвищення штрафів.

Також портал "Hyser" писав, у мережі повідомили про те, що швидка допомога врізалася в стовп.